Kookboeken downloaden bij Uitgeverij ViesLekker
(Alles gaat naar je downloadmap)
Bouillon, Een oud nummer (ze doen hun best, toch?!) hier
Cuisine Messine, de keuken van Metz, hier
History of Miso hier (miso, taotjo enzovoorts)
Indisch kookboek van onze marine hier
The Kangaroo Cookbook hier (Albert Heijn verkoopt rond de Kerst kangoeroevlees)
Mosselen Kunnen Altijd hier
La Scienza in Cucina e l'Arte di Mangiar Bene, het beroemde boek van Artusi hier
Het Food and Friends Magazine "met meer dan 60 recepten" uit de voor Kookboek van het Jaar genomineerde boeken hier
Vier PDFs kan ik op verzoek sturen via WeTransfer; het zijn namelijk nogal zware bestanden. Bestel ze via het @dres op de homepage. Het betreft Curnonsky's Cuisine et Vins de France; Escoffier's Le Guide Culinaire Francais en een vertaling ervan, Guide to Modern Cookery, en ook zijn Ma Cuisine.